Tv Online, onlinetv, online tv, tvonline, televiziune online, programe tv
Watch free online tv, tv online, posturi tv online, programe tv, tvonline, televiziune online, programe tv




News:       
Info:
Entertain-
ment :
Movies :
  Romanesti:   
Lifestyle :
  Shopping:
Music :
  Youth:
KIds :
Sports:     
Double click player for full screen

Category: By admin

1. Introducere:

Prezentele conditii generale definesc conditiile de utilizare a site-ului vanelus.com de catre potentialii vizitatori. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare.

2. Continutul informatiilor site-ului:

Drepturile de autor privind design-ul, banner-ul si alte elemente care au ajutat la constructia site-ului apartin in totalitate vanelus.com si nu pot fi reproduse sau copiate de catre alte site-uri.

3. Userii website-ului au urmatorele drepturi:

  • - explorarea continutului;
  • - reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
  • - inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web ( doar cu acordul vanelus.com )

4. Obiectivele continutului website-ului:

  • - obiectivul acestui website este de a oferii spre vizualizare complet gratuit a canalelor tv online;
  • - vanelus.com nu poate garanta calitatea canalelor oferite spre vizualizare, deoarece acestea nu sunt hostate pe serverele noastre;
  • - orice persoana care are nelamuriri sau probleme de copyright ne poate contacta folosind formularui care se afla pe acest website.

5. Reguli de confidentialitate:

Informatii pe care le preluam de fiecare data cand vizitati site-ul:
  • - IP-ul dumneavoastra;
  • - Data la care ne-ati vizitat;
  • - Orasul si tara;
  • - Browser web;
  • - Sistem de operare;
  • - Rezolutie monitor;
  • - Javascript Enabled / Disabled;
  • - Ce site va trimis catre noi.
Aceste informatii sunt preluate prin tehnologia numita Cookies. Acestea nu pot determina identitatea userilor. Aceasta este o tehnologie folosita de browserele web si le puteti dezactiva oricand. Aceste informatii sunt preluate doar pentru statistica site-ului. Nu vom folosii informatiile colectate in scopuri publicitare, iar in cazul in care vom face acest lucru va fi un anunt pe prima pagina sau veti fi contactat prin newsletter in caz de ne contactati.

6. Schimbari in termenii si conditiile site-ului:

Din cand in cand avem dreptul de a schimba / modifica acesti termeni fara o anuntare in prealabil. Va rugam cititi aceasta pagina pentru a fi la curent cu eventualele schimbari.

7. Contact:

Folosind formularul de contact sunteti de acord cu faptul prezentarii unei adrese de e-mail valide pentru a va putea raspunde mail-ului dumneavoastra. Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii 'Contact' din site. Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii generale de utilizare.




Aici puteti viziona online toate posturile TV din Romania ce transmit pe internet: Taraf, HBO, ProTv, SportRo, Telesport, OTV, DDTV, Realitatea, Antena 1, Antena 2, Antena 3, Antena Int, TVR Int, TVR1, TVR2, TvRM, Money Channel, Alfa Omega, Credo, Pratech, Romusic, U, Party. Fiind transmise live pe internet, aceste posturi pot fi receptionate atat de romanii din tara, cat si de cei de afara, insa necesita o conexiune la internet corespunzatoare. Pe langa cele romaesti va asteapta si o mare varietate de canale straine find grupate pe categorii.
Cuvinte cheie : Free online tv, tv online, televiziune pe net, programe tv, televiziune pe internet, program tv
Taraf, HBO, ProTv, SportRo, Telesport, OTV, DDTV, Realitatea, Antena 1, Antena 2, Antena 3, Antena Int, TVR Int, TVR1, TVR2, TvRM, Money Channel, Alfa Omega, Credo, Pratech, Romusic, U, Party.